Mandimai Sundberg

Mandimai Sundberg on suomalainen 22-vuotias supersuosittu monikanavainen somevaikuttaja, jolla on jopa neljässä eri somekanavassa reilusti yli 100 000 ihmisen yleisö! Mandi on persoonana erittäin lähestyttävä, josta kertoo hänen yleisönsä Suomen suurimpaan luokkaan lukeutuva sitoutuneisuusaste.

Mandi on aloittanut uransa tubettajana 15-vuotiaana ja nykyään Mandin yleisö rakastaa seurata erityisesti heidän perheensä lapsiarkea Elwin vauvan tähdittämänä. Mandin äiti on myös hyvin toivottu ja kysytty vieras hänen seuraajiensa keskuudessa.

Mandi jakaa kanavissaan avoimesti rehellistä sisältöä omasta elämästään, joista esimerkkejä ovat hänen kamppailunsa syömishäiriön kanssa, pelko lapsettomuudesta ja raskausaika. Moni nuori onkin saanut vertaistukea Mandin sisällöstä ja laittanut hänelle viestiä hänen käsittelemistään aiheista. Mandi on myös monen nuoren isosikomainen esikuva.

Mandin kanavien kautta tavoitat erityisesti suomalaisia 13-24 vuotiaita nuoria, pääasiallisesti tyttöjä ja naisia.

Vuonna 2018 Mandin kauneusihanteita kriittisesti käsittelevä video palkittiin Vuoden kauneus- ja muotivideona Tubeconissa.

Yhteydenotot

anni@fament.fi

+358 40 411 2886

Lähetä kysely Mandimaista!