TOP Talents -Managerointi

Famentin tiimistä on korvaamaton apu urallani. Minun ei tarvitse laittaa aikaa meilien vastaamiseen, yhteistyökumppaneiden kanssa palaveeraaminen tai sopimuksien tekoon. Näin voin itse laittaa täyden fokuksen sisällön tuottamiseen ja suunnitteluun. Yhteistyö Famentin kanssa on parasta mitä minulle on urallani tapahtunut!

TOP Talentimme  saavat taustalle oman tiimin, joka huolehtii henkilöbrändin ympärillä olevan liiketoiminnan kasvattamisesta niin, että hän voi keskittyä omaan intohimotyöhönsä ja tekemään sitä, mistä nauttii kaikista eniten. 

Asiakkaamme voivat näin keskittyä omaan ydinosaamisensa ja me autamme rakentamaan heidän henkilöbrändin ympärille unelmien liiketoimintaa.

Keskitymme mm. asiakkaidemme somekanavien kaupallistamiseen, digituotteiden myyntiin ja kehittämiseen, kansainvälistymiseen, PR:ään sekä uusien liiketoimintamahdollisuuksien & henkilöbrändin arvon kehittämiseen.

Jokaisen TOP Talentin kanssa asiakassuhteemme on yksilöllinen ja palvelu räätälöidään vastaamaan asiakkaan tarpeita.

Mitä managerityöllä tavoitellaan?

Managerointityön periaatteena on aina edesauttaa edustamiemme TOP Talentien mahdollisuuksia toteuttaaa unelmia, kasvattaa heidän henkilöbrändin ympärillä olevaa liikeotimintaa, sekä valvoa heidän etuaan uran kaikissa vaiheissa. 

Toimimme asiakkaidemme kanssa läpinäkyvästi. Jokainen asiakassuhde on yksilöllinen ja se perustuu molemminpuoliseen luottamukseen. Meille on myös erittäin tärkeää huolehtia edustukseemme kuuluvien asiakkaiden hyvinvoinnista.

Mitä Pernilla on mieltä manageroinnista?

Vaatimukset asiakkaillemme

  • Oman osa-alueen kiistaton huippunimi, jolla jo valmis suuri yleisö
  • Halu kehittää omaa henkilöbrändiä ja liiketoimintaa sen ympärillä 
  • Hyvä imago ja selkeät arvot, jotka ohjaavat omaa työskentelyä.
  • Ammattimainen työn jälki
  • Potentiaalia kansainvälistyä tai  laajentaa  henkilöbrändin liiketoimintaa uusille osa-alueille.

Manageroinnin osa-alueita ovat mm.

Sopimusneuvottelut

Henkilöbrändäys

Kansainvälistyminen

Median hallinta sekä PR- suunnittelu

Asiakkaan uran edistäminen yhdessä sovittujen tavoitteiden mukaisesti

Uusien liiketoimintamallien kehittäminen asiakkaan henkilöbrändin ympärille

Sponsorointisopimukset ja somekanavien kaupalliset kumppanuudet

TOP Talents

#FamentFamily

Jaajo Linnonmaa

Jaajo Linnonmaa on koko kansan tuntema TV- ja radiojuontaja, sekö sarjayrittäjä. Tämä palkittu media-alan osaaja on valloittanut myös sosiaalisen median varmoin ottein ja hän tavoittaakin

Lue lisää

Janni Hussi

Janni Hussi inspiroi ja viihdyttää viikottain satoja tuhansia suomalaisia TV:ssä, radiossa ja sosiaalisessa mediassa. Janni tunnetaan helposti lähestyttävänä hurjapäänä, joka ei pelkää heittäytyä täysillä mukaan

Lue lisää

Mike Back

Mike Back on noussut yhdeksi Suomen tunnetuimmaksi tubettajaksi ollessaan vasta 17- vuotias. Tämä nuori sometähti valloittaa yleisönsä aitoudellaan ja rehellisyydellään, puhumattakaan inspiroivasta ja mielenkiintoisesta sisällöstä. 

Lue lisää

Pernilla Böckerman

Pernilla Böckerman on suomen seuratuimpia somepersoonia, mutta hän on ennen kaikkea ammattiurheilija, joka valloittaa yleisönsä aitoudellaan sekä positiivisella elämän asenteellaan. Pernillalle lähellä sydäntä ovat hyvinvoinnin

Lue lisää

Miska Haakana

Miska Haakana on tullut suuren yleisön tietoisuuteen Selviytyjät-voittajana vuonna 2019. Super suositulla Miska Haakana YouTube-kanavalla hän viihdyttää katsojiaan mitä hullumpien videoiden parissa. Miskalta eivät ideat

Lue lisää

Kiinnostuitko managerointipalveluistamme?

Kiinnostuitko managerointi-palveluistamme?