VIIMEINEN MAHDOLLISUUS OSALLISTUA: ke 16.6.2021 klo 18-19.30!

Olisiko vihdoin sinun aikasi loistaa Instassa?

Haluatko kuulla miten 2021 vuonna seuraajamäärä lähtee kasvuun, miten seuraajat muuttuvat asiakkaiksi tai miten sinustakin voi tulla kaikkien tuntema vaikuttaja?

Instagramissa kilpailu kasvaa kokoajan. Tästä syystä sinun on todellakin tiedettävä MITÄ Instagramissa teet ja MITEN, voidaksesi saada kaikki hyöty tästä mahtavasta somekanavasta irti. Tulokset voivat tarkoittaa sinulle esimerkiksi lisätuloja, medianäkyvyyttä, kirjadiilejä, oman intohimosi parissa työskentelyä tai yksinkertaisesti merkitykselliseen asiaan vaikuttamista. Nämä kaikki ovat oikeita tuloksia, joita menestyvät IG- asiakkaamme ovat saavuttaneet!

Älä siis enää vain mieti aloittamista, vaan toimi. Nyt sinulla on VIIMEINEN mahdollisuus osallistua supersuosittuun IG-workshopiimme täysin VELOITUKSETTA.

Sinulla on todennäköisesti samoja haasteita, joita olemme kohdanneet lähes jokaisella (nykyisin menestyvällä) asiakkaallamme..

  • Sinua turhauttaa koko kasvun yrittäminen Instagramissa, koska mitään ei tapahdu ja seuraajamääräsi jumittaa paikoillaan. 
  • Seuraat lukujasi ja mietit ärsyyntyneenä, miksi julkaisusi eivät kiinnosta.
  • Käytät paljon aikaa Instagramissa, mutta tulokset ovat heikot ( ei asiakkaita, yhteistyökumppaneita tai laadukkaia uusia seuraajia)

Tämän workshopin jälkeen Instagramisi tulee taatusti kokemaan ison muutoksen, sillä ymmärrät SELKEÄT viisi menestymisen pilaria!

Tästä syystä koulutus on suunnattu VAIN heille, ketkä ovat todella valmiita menestykseen.

Me emme halua, että sinä tuhlaat aikaa yhtään enempää... Tästä syystä workshop tulee olemaan TÄYTTÄ asiaa!

Kaiken tämän tulet saamaan VELOITUKSETTA, kun tulet mukaan ke 16.6. klo 18-19.30 


Älä enää anna etumatkaa muille, vaan tee sinäkin oma läpimurtosi Instassa!

Valmentajasi on...
Emmi Lehtomaa Fament 04032101312

Emmi lehtomaa

CEO &  TOP Talent Manager Fament, sekä Suomen suosituimman IG- valmennuksen perustaja (Jo yli 1000 tyytyväistä asiakasta).

Emmi toimii koulutuksessa pääkouluttajana ja lopussa myös Q&A mahdollisuus Emmin kanssa.

Laura Hietala Fament

Laura Hietala

Social Media Specialist & Community Manager, Fament

Laura on koulutuksen aikana chatissa tukenasi ja vastaa koulutuksen aikana heränneisiin kysymyksiin.