Tervetuloa Instagram
Master jäseneksi!

Jäsenalueen kirjautumislinkki on tässä:

https://fament.campwire.
com/users/sign_in

Suosittelemme, että tallennat linkin itsellesi kirjanmerkkeihin tai johonkin muualle talteen. Näin ollen löydät aina jäsenalueelle sisälle, sillä sieltä löytyy kaikki infot jäsenillemme!

Sinulle on myös parhaillaan matkalla sähköposti, jonka avulla pääset luomaan salasanan jäsenalustalle. Tarkistathan myös roskapostisti.

Jos sinulla tulee ongelmia kirjautumisen kanssa tai tarvitset muuten apuamme, autamme sinua mieluusti osoitteessa: contact@fament.fi

Lue vielä nämä allaolevat ohjeet, jonka jälkeen pääset kirjautumaan jäsenalueelle.

Mitä seuraavaksi?

Kun olet saanut luotua salasanan, voit kirjautua sisään jäsenalueelle, jossa me jo odotamme sinua!

1.

Kun kirjaudut jäsenalustalle, katso ensiksi ”Tervetuloa jäseneksi” osio.  Videolla opastamme sinua jäsenalueen käytössä ja kerromme vielä tärkeimmät ohjeet.

2.

Suosittelemme, että aloitat jäsenyytesi käymällä läpi Erottuva IG- strategia workshopin, sillä tämä on perusta toimivalle Instagram- brändille!  Voit myös heti aluksi liittyä mukaan seuraavaan tulevaan ryhmävalmennukseen.  Lisätietoa löydät jäsenalueen “Ryhmävalmennukset” – kohdasta. Nämä ajankohdat kannattaa laittaa jo valmiiksi kalenteriin, niin pääset livenä paikalle mahdollisimman monesti! Jos live- ajankohdat eivät sovi sinulle, tulet saamaan tallenteen.

3.

Kun ensimmäisen kerran kirjaudut sisään, käy jättämässä verkostoitumisalueelle tieto siitä, että myös sinä olet mukana jäsenenä. Täällä pääset myös tutustumaan muihin jäseniin, ja myös he löytävät sinut Instagramista! Verkostoituminen alkakoon!

4.

Kun olet suorittanut Erottuva IG Strategia-  workshopin, suosittelemme tutustumaan jäsenalueelta löytyviin videoluentoihin ja opastusvideoihin,  sillä näiden avulla ymmärrät miten tehdä oikein optimoitua sisältöä Instagramin eri osa-alueilla.

5.

Tulemme olemaan yhteydessä sinuun viikottain sähköpostilla, jolloin saat mm. ajankohtaista tietoa Instagramista, kasvua tukevia tehtäviä, sekä sisältöideoita.. Kaikki viikkoinfomme löytyvät myös jäsenalueelta aina kuukauden ajan!

Nyt päästämme sinut tutustumaan tarkemmin jäsenalueeseen, nähdään siellä!

Terveisin,
Emmi Lehtomaa ja Famentin tiimi