Fament

Me tiedämme, että sosiaalinen media voi tarjota sinullekin mahdollisuuden tehdä omaa unelmatyötäsi!

Famentin tarina sai alkunsa vuonna 2019 selkeästä tarpeesta, sillä vaikuttaja-alalta puuttui toimija, joka keskittyy täysin nimenomaan vaikuttajien uran edistämiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Olemme olemassa siitä syystä, että yhä useampi vaikuttaja voisi saada apua omalla urallaan, ja näin pystyä tekemään omaa unelmatyötään saaden myös työstä parempaa korvausta. Manageroinnin lisäksi kouluttamalla vaikuttajia varmistamme yhä laajemmin vaikuttajien ammattitaidon kehittymisen.

Oma jaksaminen ja haastava ansaintamalli ovat suurimmat syyt, miksi jopa kolmas vaikuttaja on harkinnut lopettavansa oman uran. Pidän tätä erittäin huolestuttavana, sillä tätä kautta somesta katoaisi myös tärkeää sisältöä. Somessa myös kilpailu kasvaa vuosi vuodelta  ja vaikuttajan on pysyttävä mukana koko ajan kehittämällä omia taitoja. Ammattitaitoisille vaikuttajille on aina kysyntää! 

Kaikki toimintamme pohjautuu turvallisen somen luomiseen ja toiminnassamme otetaan huomioon myös vaikuttajan jaksaminen.

Meille on myös tärkeää jakaa someosaamista laajemmin, sillä sosiaalinen media tarjoaa niin loistavan mahdollisuuden myös asiantuntijoille, sekä yrittäjille nousta esille oman alan mielipidevaikuttajaksi. Oman yrittäjäpolkuni alkuvaiheessa itselläni tärkeimpänä myyntikanavana toimi Instagram, jossa onnistuin täysin nollan euron markkinointibudjetilla starttaamaan liiketoimintani. Fament Skills – digikoulutuksien kautta autamme siis myös eri alojen yrittäjiä ja asiantuntijoita menestymään somen avulla!

Fament Skills -koulutuksiin osallistumalla, tuet itse myös samalla tyttöjen koulutusta globaalisti. Lahjoitamme jokaisesta osallistujasta 1€ Plan Suomen kautta “Tytöt teknologian pariin” – koulutukseen. 

Haluamme, että juuri sinä voit tehdä somen avulla unelmien työtäsi! Sen eteen me lupaamme työskennellä.

Emmi Lehtomaa
Founder / CEO

Meistä sanottua

Famentin managerointipalvelu on helpottanut paljon arkeani ja ennen kaikkea antanut tilaa luovuudelle. Fament on tuonut mulle jotain, mitä en edes tiennyt kaipaavani ennen.

Saako tässä kohtaa itkeä! Mulla menee kohta 1000 rikki seuraajissa ja nyt tuli kysely sähköpostiin, että kiinnostaako 6kk brändilähettiläs pesti! Kiitos tästä ihan huipusta kurssista

Yhteistyökumppanimme