Fament

Me tiedämme, että sosiaalinen media voi tarjota sinullekin mahdollisuuden tehdä omaa unelmatyötäsi!

Famentin tarina sai alkunsa vuonna  2019 halusta auttaa Suomalaisia somevaikuttajia kasvattamaan oman brändin ympärille oikeasti menestyvää businestä, joka ei myöskään polttaisi heitä loppuun.  Sosiaalinen media ja mahdollisuudet sen ympärillä ovat meidän ydinosaamista ja TOP Talent edustuksesta löydät nykyään lähes 10 Suomalaista huippunimeä, joiden somekanavia tai henkilöbrändiä edustamme ekslusiivisesti.

 “Kaiken voi kaupallistaa” on aluksi vitsillä toimistolla heittämämme slogan, josta on tullut toimintamme ydin. Toimintaamme ohjaa vahvasti kaupallinen ajattelu ja tästä syystä edustuksessa olevien talenttien liiketoiminta kasvaakin vuosi vuodelta. Etsimme jatkuvasti uusia liiketoimintamahdollisuuksia talenttiemme brändin ympärille ja tämän kaiken teemme aina talenttien vahvuudet ja unelmat edellä. 

Jos etsit manageria, joka kulkee perässäsi haippaamassa sinua tapahtumasta toiseen, emme ole sinulle oikea toimisto. Mutta jos etsit manageria, joka rakentaa brändisi ympärille juuri sinun näköistä ja menestyvää businestä ja fokusoi tähän 110%, olemme sinun valinta.

Ehkä pääsemme myös kehittämään sinun somebrändin ympärillä olevaa liiketoimintaa, jonka takana voit ylpeänä seisoa. 

Emmi Lehtomaa
Founder / CEO

Yhteistyökumppanimme